Όροι και Προϋποθέσεις

Το Yamahaseascooter.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου.

Προτού επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.yamahaseascooter.gr.

Παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.yamahaseascooter.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Yamahaseascooter.gr συλλέγει πληροφορίες μόνο κατά την δημιουργία ενός λογαριασμού ή σε περίπτωση παραγγελίας ενός προϊόντος.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, δεν πωλούνται και δεν ενοικιάζονται σε τρίτους.

Η επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα γίνεται, ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και την παρούσα πολιτική απορρήτου, ή σύμφωνα με τη δοθείσα από εσάς συγκατάθεση.

Ο σκοπός είναι αποκλειστικά διαφημιστικός, ή αποτελεί μέρος της ομαλής αποστολής της παραγγελίας. Αν μετά την παραγγελία σας επιθυμείτε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα σας από την βάση δεδομένων μας, μπορείτε να μας ενημερώσετε στο email: info@yamahaseascooter.gr.

2. ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΤΙΜΕΣ

Η Yamahaseascooter.gr  με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που εμπορεύεται, συνεργάζεται και εξοπλίζει: επαγγελματίες θαλασσίων σπορ, παραλιών, ξενοδοχειακές μονάδες και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

Η Yamahaseascooter.gr  συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα τις πλέον πρωτοπόρες εταιρίες στο κάθε είδος.

Οι περιπτώσεις που δικαιούνται μειωμένο ΦΠΑ % ή απαλλάσσονται (αλιείς, παραμεθόριες περιοχές, εταιρίες που κόβουν Δελτίο Προμήθειας Υλικών)εξυπηρετούνται από την Yamahaseascooter.gr μόνο κατόπιν συνεννόησης στο 2810372992, ή στο info@yamahaseascooter.gr

Εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας, θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν προβείτε σε κατευθείαν αγορά από το e-shop της Yamahaseascooter.gr , χωρίς να ενημερώσετε οτι δικαιούστε μειωμένο ΦΠΑ % ή απαλλαγή, χάνετε το δικαίωμά σας αυτό. Η Yamahaseascooter.gr δε φέρει καμία ευθύνη σε αυτήν την περίπτωση.

3. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία τηλεφωνόντας άμεσα στο 2810372992, ή στέλνοντας e-mail στο info@yamahaseascooter.gr . Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας, την ημερομηνία πραγματοποίησης της, καθώς και το όνομα του εντολέα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία να μην έχει αποσταλεί από την Yamahaseascooter.gr προς την έδρα σας. Σε αντίθετη περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που προέκυψε. Κατά κανόνα τα χρήματα δεν επιστρέφονται.

4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Yamahaseascooter.gr δε φέρει ευθύνη έναντι των πελατών της, για ζημιές που προκύπτουν κατά, και από την εκτέλεση της παραγγελίας. Δε μπορεί να εγγυηθεί για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας και την διαθεσιμότητά τους, αλλά δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει έγκαιρα τους πελάτες της για τυχόν καθυστερήσεις. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.yamahaseascooter.gr παρέχει προϊόντα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και δε φέρει ευθύνη για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από λάθος χρήση των πελατών της. Η ανάλυση του παρεχόμενου περιεχομένου των προϊόντων (πχ. πληροφορίες, φωτογραφίες, προδιαγραφές) είναι σε πλήρη εξίσωση με τον κατασκευαστή, και σε καμία περίπτωση η εταιρεία Yamahaseascooter.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.yamahaseascooter.gr δε φέρει ευθύνη για τυχόν παραβλέψεις, ελλείψεις ή και λάθη.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί ιδιοκτησία της Yamahaseascooter.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο, φωτογραφιών προιόντων και σχεδίων αυτών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου ακι του ευρωπαικού δικαίου. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού τόπου που περιέχει, ανήκουν στην Yamahaseascooter.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

6. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο Yamahaseascooter.gr και το σήμα κατατεθέν Yamahaseascooter.gr , είναι ιδιοκτησία του νόμιμου εκπροσώπου της Yamahaseascooter.gr . Οι ονομασίες προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται, μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντιστοίχων κατόχων τους. Η πρόσβαση σας στην παρούσα σελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, φωτογραφιών, σχεδίων, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της Yamahaseascooter.gr ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.